Koe in de kost

Op een bijzondere manier overnachten tijdens uw verblijf in Salland? Boek een Grondulow bij Koe in de Kost! De Grondulows, geschikt voor max. 5 of 8 personen, zijn bijzondere vakantieverblijven met geweldig uitzicht op het boerenlandschap. Geniet van de rust en luxe van de vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Een compleet ingerichte keuken, een zithoek met warme kachel, een eettafel met bijzondere stoelen en comfortabele bedden. De Grondulows zijn gebouwd met duurzame en natuurlijke materialen en zijn door het unieke ontwerp geïntegreerd in het landschap.

Bij Koe in de Kost wordt u hartelijk ontvangen met een versgebakken taart van boerin Truus. Wilt u het boerderijleven tijdens uw verblijf echt meemaken? Dan kunt u boer Frans bijvoorbeeld meehelpen met het voeren van de koeien, melken en tuinieren. Of met boerin Truus kaas maken, eieren rapen voor het ontbijt of groente en aardappels oogsten voor de bereiding van de lekkerste recepten. Ook voor kinderen is op het boerenerf genoeg te doen! Van pony’s borstelen en in de hooiberg spelen tot aan koeien melken en op de trekker meerijden.

Bij Koe in de Kost beleef je de boerderij en het platteland met al je zintuigen: kijken, luisteren, ruiken, voelen en proeven! 


Wandelaanbieding
Een hartelijk ontvangst met een versgebakken taart van boerin Truus bij de boeking van een bijzondere overnachting in een Grondulow. Bij het verblijf ontvangt u een (h)eerlijk streekpakket met pure producten van het boerenland.


Koe in de kost
Stokvisweg 10
8111 RS Heeten
0572 – 38 21 28
info@koeindekost.nl
www.koeindekost.nl


  • Waardering: 2.8/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Waardering: 2.8/5 (99x)