Landwinkel de Maathoeve

Wilt u genieten van unieke kwaliteitsproducten met een verhaal en het platteland beleven? Neem dan een kijkje in de historische Landwinkel de Maathoeve. Agnes en Peter de Graaf laten u kennismaken met (eigen) streekgerechten, huisgemaakte Hollandse maaltijden zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en andere producten die op verantwoorde wijze geproduceerd zijn.

Wilt u tijdens uw wandeling even bijkomen bij Landwinkel de Maathoeve? Geniet dan van een Boer’n Picknick en beleef het platteland op een originele manier. Óf kom weer op kracht met het Sallands wandelpakket.

Naast de landwinkel kunt u bij de Maathoeve ook terecht voor leuke activiteiten zoals, familieskelteren, een Boer'n picknick of diverse workshops zoals, kookworkshops, workshops schilderen, wilgentenen vlechten, likeur maken en bloemschikken. Wilt u deze activiteiten met een groep doen of bent u op zoek naar een leuke feestlocatie of inspirerende vergaderzaal? Ook dat kan bij de Maathoeve! Vanaf het voorjaar van 2014 kunt u een groepsruimte reserveren voor diverse activiteiten.

 

 

Wandelaanbieding
Kom weer op kracht met het Sallands wandelpakket (Heetens Boerenkracht, appelchips gedroogd met ‘tegenwind’ en Sallands Wandelvoer). Speciaal voor wandelaars en op vertoon van het Salland Wandelweb €5,50.


Landwinkel de Maathoeve
Witteveensweg 23
8111 RP Heeten
Tel: 06 33104950
www.maathoeve.nl

 

Openingstijden
Donderdag   van 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag         van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag      van 09.00 – 16.00 uur

 

Fotografie: Gerard Vrakking

 

  • Waardering: 2.7/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Waardering: 2.7/5 (97x)