Ontdek ‘de Parels van Salland’

U kunt nu nog meer wandelplezier beleven met het Salland Wandelweb; er zijn namelijk weer nieuwe routes beschikbaar! Naast de routes Rondom Heeten, Den Nul en Diepenveen kunt u nu ook de routes Rondom Heino en Luttenberg wandelen. Ontdek ‘de Parels van Salland’ met de nieuwe wandelroutes!


Glooiende akkers en betoverende vergezichten

Met de route Rondom Luttenberg wandelt u door ‘de Parel van Salland’, zoals de Luttenbergers hun dorp noemen. En dat is terecht want nergens in Salland is een dorp te vinden dat zo de sfeer van het Sauerland ademt als Luttenberg en haar berg. U komt langs glooiende akkers, een berg met op de top heide en aan de randen betoverende vergezichten.  Tijdens de wandeling genieten van een lekker kopje koffie of lunch? Kom dan op bezoek bij café De Schoenmaker en breng vervolgens een bezoek aan Dijkman Klompenatelier. Wandelt u met een groep en wilt u blijven overnachten in ‘de parel van Salland’? Reserveer dan een sfeervolle accommodatie bij de Boerschop of een safaritent of bergalow bij Vakantiepark de Luttenberg.


Ontdek bijzondere landgoederen
Net als Luttenberg pretendeert Heino ‘de Parel van Salland’ te zijn. De route Rondom Heino brengt u langs het kleinste dorp van de gemeente Raalte. Ontdek mooie bezienswaardigheden als Landgoederen Den Alerdinck, De Colckhof en het Roozendael. Wilt u bijkomen van de ruim 20 km lange wandeling? Bij Landgoed Old Heino kunt u genieten een heerlijke lunch of diner óf overnachten in één van de sfeervolle accommodaties.

Kortom, met deze nieuwe wandelroutes ontdekt u weer mooie delen van Salland en mag u zelf beoordelen welk dorp de enige echte parel van Salland is.
 

Wij wensen u veel wandelplezier!

  • Waardering: 2.3/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Waardering: 2.3/5 (191x)