Heerlijke extra wandelaanbiedingen in Heeten en Den Nul

Tijdens het wandelen wilt u natuurlijk ook genieten van een heerlijke kop koffie/thee, een stuk gebak of een lekkere lunch. De ondernemers aan de route rondom Heeten en Den Nul bieden u graag, op vertoon van het Salland Wandelweb, de volgende extra wandelaanbiedingen aan:


Route rondom Heeten

Stempelpost Bosgoed
Café/restaurant Bosgoed ligt in het centrum van Heeten en is een gezellige ontmoetingsplaats voor wandelaars en inwoners van het dorp. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden vers en met ingrediënten van lokale en regionale leveranciers bereidt. Geniet op het royale terras van een Bosgoed Clubsandwich waar het restaurant al 100 jaar geleden het recept voor heeft ontwikkeld of een lekkere kop soep. Naast een café en restaurant heeft Bosgoed ook een cafetaria, een grote feestzaal en verzorgt zij party catering voor al uw feesten en partijen.

Wandelaanbieding:
Een kop koffie, thee of cappuccino met appelgebak voor maar €4,-. Of een kop koffie, thee of cappuccino met honingnotentaart voor maar €4,25.

Stempelpost Koe in de Kost
Op een bijzondere manier overnachten tijdens uw verblijf in Salland? Dat kan in een grondulow bij Koe in de Kost! De grondulows zijn bijzondere vakantieverblijven met geweldig uitzicht op het boerenlandschap. Geniet van de rust en de luxe van de vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. De grondulows zijn gebouwd met duurzame en natuurlijke materialen en zijn door het unieke ontwerp geïntegreerd in het landschap.

Wandelaanbieding:
Bij boeking van minimaal 2 nachten in een grondulow ontvangt u gratis een pakket met boerenzuivel, smakelijk vlees en ander lekkers, samengesteld door boerin Truus.

Stempelpost Landwinkel de Maathoeve
Wilt u genieten van unieke kwaliteitsproducten met een verhaal en het platteland beleven? Neem dan een kijkje in historische Landwinkel de Maathoeve. Agnes en Peter de Graaf laten u kennismaken met (eigen) streekgerechten, huisgemaakte Hollandse maaltijden zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en andere producten die op verantwoorde wijze geproduceerd zijn.

Wandelaanbieding:
Bij het laten stempelen van uw stempelkaart ontvangt u een kop koffie gratis bij een aankoop van een Sallands Wandelpakket.

 

Route rondom Den Nul

Camping ‘t Haasje
Schitterend gelegen in het buurtschap Fortmond, tussen de bossen, weilanden, de IJssel en een natuurgebied vindt u Camping ’t Haasje. Op en rondom deze camping is van jong tot oud van alles te beleven. Van wandelen en fietsen in de mooie omgeving tot aan vissen, zwemmen en watersport aan de IJssel. Op de camping hoeft u zich ook niet vervelen door een scala aan voorzieningen; een zwembad, winkeltje, cafetaria en restaurant Taverna O’Lagos.

Wandelaanbieding:
5% korting op een heerlijke maaltijd voor 2 personen in Taverna O’Lagos.

  • Waardering: 2.2/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Waardering: 2.2/5 (149x)