Een volle stempelkaart…en nu?

Genieten van mooie wandelingen door Salland en na de wandeling kans maken op leuke prijzen? Dat kan door middel van de stempelkaart van het Salland Wandelweb. Heeft  u een volle stempelkaart? Dan vertellen wij u graag wat u hier mee kunt doen.

De meeste wandelroutes van het Salland Wandelweb gaan langs stempelposten waar u de stempelkaart zowel digitaal als op uw papierenversie kunt afstempelen.  Heeft u een volle stempelkaart? Dan maakt u kans op een leuke prijs van één van de deelnemende ondernemers. Stuur uw volle papieren stempelkaart op naar de Sallandse Wandelvierdaagse. Bij de digitale stempelkaart gaat dit automatisch. U ontvangt sowieso een prachtig gewoven badge als beloning voor het wandelen. Zo heeft u altijd prijs. Heeft u een prijs gewonnen van de deelnemende ondernemers, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Waar vindt u de stempelkaarten?
De stempelkaarten kunt u vinden onder in het menu ‘Wandelingen’. Wilt u met een geprinte routekaart wandelen? Dan vindt u per route de beschrijving en stempelkaart onder de knop 'Wandeling opslaan/afdrukken'. Indien u gebruik maakt van de digitale stempelkaart kunt u uw eigen gratis account aanmaken om de stempelkaart te activeren. Dit doet u als volgt:
1. Ga naar ‘Direct naar registreren’ of nieuw account.
2. Vul het registratieformulier in. Vervolgens ontvangt u een activatie-email op het opgegeven e-mailadres.
3. Activeer het account door middel van de link in de activatie-email.
4. Ga naar salland.wandelweb.nl, klik op ‘Mijn stempelkaart’ en log in met uw aangemaakte account.
5. U kunt nu gebruik maken van de digitale stempelkaart. Veel wandelplezier en stempelen maar.

  • Waardering: 2.2/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Waardering: 2.2/5 (171x)